Fanregels

Hoe werkt Fan van Fit?

We zijn erg blij met onze klanten. Als dank voor uw vertrouwen in De Friesland Zorgverzekeraar ontvangt u elk jaar waarin u klant bij De Friesland bent 100 Fitpunten. Jaarlijks worden deze punten rond 1 februari bijgeschreven. U kunt deze punten besteden aan steuntjes in de rug die u helpen om nog fitter en gezonder in het leven te staan. En daar hebben wij ook baat bij. U kunt nu al direct profiteren van deze 100 Fitpunten en ze direct besteden. Bent u al fan?

Wat kan ik met mijn Fitpunten doen?

Als Fan van Fit krijgt u jaarlijks 100 Fitpunten. Daar hoeft u niets voor te doen, u ontvangt deze omdat u onze klant bent. U kunt uw fitpunten verzilveren in de Fan van Fit webwinkel: een webwinkel die speciaal voor u is ingericht met aantrekkelijke producten, workshops en cursussen die bijdragen aan uw gezondheid en vitaliteit. U kunt Fitpunten maximaal 3 jaren sparen dus vergeet niet om ze tijdig te verzilveren.

Wanneer krijg ik mijn Fitpunten?

Nieuwe en bestaande klanten ontvangen rond 1 februari van ieder jaar de Fitpunten.

Hoe kan ik een product of workshop bestellen?

U selecteert de door u gewenste producten. U ziet in een oogopslag wat het product kost en hoeveel punten u moet verzilveren om het product met voordeel aan te kunnen schaffen.

Hoeveel Fitpunten heb ik gespaard?

Wanneer u in de Fan van Fit webwinkel inlogt, ziet u direct hoeveel Fitpunten u heeft gespaard. Daarnaast kunt u in het overzicht ook zien welke Fittransacties u eerder heeft gedaan en hoeveel Fitpunten u over heeft.

Hoe kan ik extra Fitpunten sparen?

Op dit moment kunt u extra punten sparen wanneer u deelneemt aan een collectiviteit. Wilt u meer informatie welke collectiviteiten dit zijn? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers van Klantcontacten (058 291 31 31). Ons doel is om ervoor te zorgen dat u binnen enkele maanden ook via andere manieren extra Fitpunten kunt sparen.

Hoe lang zijn mijn Fitpunten geldig?

U kunt uw Fitpunten 3 jaar sparen en bewaren zonder te besteden of een aankoop te doen. In het 4e jaar vervallen al uw gespaarde punten uit het 1e jaar.

Voorbeeld:
U ontving als Fan van Fit-klant op 1 februari 2016 100 Fitpunten voor het jaar 2016. U heeft deze punten echter niet besteed. Per 1 februari ontvangt u uw 100 Fitpunten voor 2017. U heeft op dat moment dus 200 Fitpunten. Per 1 februari 2018 ontvangt u weer 100 Fitpunten. U heeft daarmee op dat moment in totaal al 300 Fitpunten. In het 4e jaar (1 februari 2019) ontvangt u opnieuw uw 100 Fitpunten van De Friesland, echter de door u gespaarde nog resterende of niet bestede punten van 2016 komen dan te vervallen.

N.B. Nieuwe klanten van De Friesland krijgen rond 1 februari 2019 voor het eerst punten bijgeschreven.

Heeft u
een vraag?

Meer over